Onze klantenservice

Heb je vragen, advies of hulp nodig? Wij vinden het belangrijk dat jij, als consument , goed en snel geholpen wordt. Onze medewerkers zijn je daarbij graag van dienst. Onze klantenservice zit voor je klaar om vragen te beantwoorden en je verder te helpen met vragen omtrent onze service of verhuur ben u al klant bij ons  Wil je snel geholpen worden? Houd dan je persoonsgevend  bij de hand. tel 085 0608950

 Een offerte aanvragen.

Dat werkt hetzelfde als het plaatsen van een bestelling behalve de betaling. Offertes zijn voor zowel huurder als verhuurder altijd vrijblijvend en we kunnen de beschikbaarheid van een offerte tot 24 uur garanderen. 

 

 

De herroepingstermijn

"U heeft als consument (voor zakelijke klanten geldt geen herroepingsrecht) het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u de overeenkomst bent aangegaan.

Betalen met iDeal.

Het is tenslotte de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Als je met iDeal betaalt, krijg je altijd nog een formele ‘reeds betaald’ factuur van de verhuurder. Die hoef je dus niet nogmaals te betalen. Da's makkelijk betalen u krijgt van ons een betaallink  via uw mail dat,s gemakkelijk & snel betalen . 


Onze bezorger 

Als je niet aanwezig bent in het door jou aangegeven tijdslot dan proberen we dat achteraf alsnog met je op te lossen. Vaak belt onze medewerker eerst even om er zeker van te zijn dat er iemand op de locatie aanwezig is om de aanhanger in ontvangst te nemen.

We zijn goed koop

Goedkoop een aanhanger huren? Dat kan! Wij verhuren aanhangers tegen zeer concurrerende tarieven.

ook hebben Wij Geen uurtje-factuurtje mentaliteit, maar gewone verhuur prijzen  .daar word je toch Blij van!

 

geen papieren contacten meer 

Met het invullen van een online formulier en de instructies van de website /medewerker bent u snel op weg.  Dat maakt een aanhanger huren gemakkelijk en snel.  Direct huren? Neem dan contact met ons op.