VERANDER JE DENKEN EN JE KAN DE HELE WERELD AAN! 

 

Ik leerde vorig weekend iets waar ik helemaal van ondersteboven was. Het was enorm simpel en het veranderde alles wat ik wist. Mijn mentor vertelde me: “Verander je denken, en alles veranderd.” En zo was het. En zo is het ook!

Of je nu net zoals mij op het spirituele pad zit, of helemaal niet. Het maakt niks uit. Je denken veranderen is iets dat iedereen kan doen. En als je daarmee een beter leven krijgt, is dat dan niet alles dat je nodig hebt?

Wij leven in een wereld van angst. Het nieuwsbericht schreeuwt alleen maar negatieve informatie (dat had je toch al door?). De kranten staan bol van oninteressant nieuws, negatief nieuws, en liefst een grote kop met 1 of andere terreur dreiging.

De radio heeft het over de ellenlange files in de ochtend, tijdens de middag en de avond. De muziek schreeuwt en is niet altijd even positief. We zingen lekker mee, zonder te beseffen wat we meezingen.

Het maakt alles uit!

Want wij leven in een wereld die angst nodig heeft om verder te bestaan. Onze maatschappij is gebaseerd op angst. En dat zit ‘m in de kleine dingen ook.

Een kind dat gepest wordt, voel je je wel goed genoeg, en oh ja.. Als je kind ziek is, en je belt naar je baas, dan heb je ook angst om ontslagen te worden. Angst om opzij gezet te worden, dat je je rekeningen niet kan betalen, dat je ziek wordt.

Onze maatschappij wordt gevoed door angst. Wij moeten angst hebben zodat wij netjes in de pas lopen. Want als wij beginnen denken (Hé, het kan ook anders) dan heeft de staat een probleem. Dan zal hun mooi opgezette onderdrukkingssysteem als een kaartenhuisje in mekaar vallen. Maar ik vier het Leven en ga niet meer gebukt onder zorgen pijn of Angst 

 

 

NU AAN DE SLAG !! ONTHOUD, DE MEEST HEFTIGE STORMEN ZIJN DE STORMEN DIE WE ZELF CREËREN IN ONS EIGEN HOOFD, NIET DE STORMEN DIE ZICH WERKELIJK VOORDOEN.