wil jij ook met ons een onderneming starten?

Ik heb regelmatig (online) gesprekken met Vaders of moeders die vanuit huis willen werken. Zeker nu de kosten van de kinderopvang de pan uit rijzen. Omdat ik ook vanuit huis werk en een eigen bedrijf heb vragen moeders of ik een idee heb wat zij vanuit huis kunnen doen. Er zijn zoveel dingen die je vanuit huis kunt doen, nu wil ik één specifiek idee met jullie delen waarvan ik denk dat er genoeg vraag naar is maar nog onvoldoende aanbod. Dit bedrijf kun je als vader of moeder heel goed vanuit huis starten. Het is een baan die elke ouder past en je kunt het gewoon doen wanneer je kinderen thuis zijn.

Start een Honden uitlaat service of kledingreparatie service of een  wasservice aan huis!

Start een business  aan huis!

Ik heb een geweldig idee waar jij je voordeel mee kan doen: `
start een business aan huis! http://www.ontwikkelingcoach.nl/

 

Ondanks dat er veel moeders vanuit huis willen werken zijn er nog steeds moeders die het fijn vinden om een baan buiten huis te hebben en soms ook gewoon 40 uur per week werken. Het nadeel vinden deze moeders dat er nog een huishouden gerund moet worden want dat gaat niet allemaal vanzelf. En wanneer je kinderen hebt weet je dat de wasberg vaak ook nog eens enorm is. Die bergt verdwijnt ook niet vanzelf…

 

Ben jij nou die moeder die graag vanuit huis wil werken maar geen idee heeft wat je moet doen? dan heb ik Hier een voorbeeld  Start jij dan een wasservice vanuit huis! Verdien door de vuile was van een ander te wassen, te strijken, op te vouwen en weer op te laten halen. Het is echt een heel simpel idee, waar je weinig voor nodig hebt en wat jouw leven kan veranderen door extra inkomen te generen door vanuit huis te werken.

Is wassen en strijken je hobby?

 

Je eigen was doe je toch ook gewoon wanneer je kinderen wakker zijn en om je heen spelen? Waarom zou je de was van een ander er dan ook niet bij kunnen doen? En het is helemaal niet erg wanneer je geen hekel hebt aan het doen van de was. Voor sommige vrouwen is strijken zelfs een hobby en werkt het rustgevend (ik kan het mij niet voorstellen maar daarom ben ik blij dat andere het wel leuk vinden…).

Je stopt de was in de wasmachine en de machine doet het werk. Daarna hang je het op, stop je het in de droger en je wacht tot het droog is om het te strijken en op te vouwen.

 

 

 

heb je genoeg Ideeën om je eigen bedrijf te starten?

Wil jij graag een eigen bedrijf? Als je een eigen bedrijf hebt, bepaal je zelf wanneer je werkt en uiteraard wat voor werk je precies doet.

 

Lijkt dit je wel wat, maar heb je geen idee wat voor bedrijf je wil starten? Dan help ik je graag op weg ik heb de afgelopen jaren heb ik veel succesvolle ondernemingen op kunnen opzetten. natuurlijk gaat de weg naar succes gepaard met hobbels .ik kan met jou samen die hobbels overwinnen .ik ben jou ontwikkelingcoach ik kan mijn kennis en ervaring ook inzetten voor jou als beginnende ondernemer.

 

ben je realistische in je denken ,dan kunnen we samen met jou een  business to business bedrijf starten? the sky's the limit . Dus alles is mogelijk. 

Webinars en video'een eigen bedrijf start en Wat komt erbij kijken als u een eigen bedrijf wilt starten?